واریس چیست؟

درمان واریس طب اسلامی

واریس چیست؟

سیاهرگها، رگ‌های خونی هستند که خون را از تمامی اندام‌های بدن جمع‌آوری کرده و به سمت قلب هدایت می‌کند.

همانطور که قسمت‌های مختلف بدن برای ادامه حیات خود از اکسیژن خون استفاده می‌کنند، مواد زائد خود را (از جمله دی‌اکسید کربن و… ) به درون سیاهرگ‌ها بر می‌گردانند.

خون ورودی به سیاهرگها، به قلب و سپس به ریه‌ها بازگردانده می‌شود. در ریه‌ها، دی‌اکسید کربن از خون گرفته و اکسیژن وارد خون می‌شود و سپس این خون اکسیژن دار، به ارگان‌ها و اندام‌های بدن فرستاده می‌شود.

سیاهرگ‌ها با توجه به نوع فعالیت و جایگاهی که دارند، اندازه‌های مختلفی دارند. بزرگترین سیاهرگ‌ها در مرکز بدن وجود دارند که خون را از رگ‌های کوچکتر جمع کرده و به قلب می‌رسانند. در سطح بدن، سیاهرگ‌های ریزی وجود دارند.

این رگ‌های ریز، بهم پیوسته و به رگ‌های جمع‌آوری کنندۀ بزرگتر ریخته و نهایتاً خون را به قلب می‌رسانند. وقتی که جریان گردش خون به درستی انجام نشود، رگ‌ها بر اثر جمع شدن خون در آن‌ها برجسته می‌شوند که این امر بیشتر در پاها و ران‌ها دیده می‌شوند که به آن‌ها واریس گفته می‌شود.

واریس طب اسلامی

بیماری واریس در چه کسانی ایجاد میشود؟

از هر ۱۰ نفر فرد بزرگسال، حدود ۳ نفر در طول عمر خود دچار واریس می‌شوند، اغلب افراد مبتلا، بیماری‌های زمینه‌ای ندارند و بدون هیچ دلیل روشنی دچار واریس شده اند با این حال شانس ابتلا به واریس در موارد زیر افزایش می‌یابد:

1- بارداری:
واریس در دوران بارداری تا حدودی به دلیل فشار بیش از حد نوزاد بر روی ورید‌های مادر و از طرفی تاثیر هورمون‌های دوران بارداری که باعث شل شدن دیوار عروق شده، ظاهر می‌شود، هر چه تعداد فرزندان شما بیشتر باشد، خطر ایجاد عروق واریسی دائمی در شما بیشتر می‌شود. در حاملگی، عروق واریسی ظاهر شده و یا حتی بدتر می‌شوند، اما اغلب بعد از پایان دوران بارداری که فشار روی عروق کمتر می‌شود، بهبود می‌یابند.

2- سن: با بالا رفتن سن، شیوع واریس افزایش می‌یابد.

3- اضافه وزن: که به نظر می‌رسد شانس خانم‌ها و نه آقایان را برای ابتلا به واریس افزایش می‌دهد.

4- زیاد ایستادن:
گفته می‌شود مشاغلی که با زیاد سر پا ایستادن سر و کار دارند، باعث ایجاد واریس می‌شوند، اما شواهد علمی اندکی در این مورد وجود دارد. گاهی اوقات ممکن است بیماری زمینه‌ای باعث بروز واریس شود.

و

درمان واریس در طب اسلامی ( راه حل طب اسلامی برای واریس )

درمان واریس در طب اسلامی

1- داروی واریس : یک واحد پودر صبر زرد و یک واحد پودر هندوانه ابوجهل را با سرکه خمیر کرده، سپس هر شب مقدارى از آن را روى موضع بمالید و روى آن پلاستیک بکشید و صبح بشورید.

2- داروی صاف کننده خون

3- سه بار حجامت ساق پا: سه بار پشت سر هم و به مدت هر 7 روز یک بار ساق پا را حجامت کنید، خیلی موثر و مفید است

توجه
نسخه فوق جهت درمان بیماری است نه درمان شخص بیمار
جهت استفاده از دریافت نسخه با طبیب طب اسلامی مشورت نمایید

منبع:
دفتر آیت الله تبریزیان

احمدی