مزاج سودا چیست؟
سودا، تلخ (باز و قلیایی) و تیره رنگ یا سیاه رنگ است.
محل تمرکز آن در قسمت پایین شکم است و منجر به پیدایش یبوست و تیره شدن پوست و ادرار و خشکی بدن و پوست میشود. غلبه سودا سبب وسواس، ترس، فکر و خیال میشود.
تشخیص غلبه سودا
- طبع مزاج، سرد و خشک
- رنگ تیره صورت (لک و کک و مک و …)
- خشکی بدن و پوست
- یبوست
- تیرگی مدفوع و ادرار
- ترس
- وسواس عملی ( نظافت بیش از حد و..)
- موهای زائد زیاد
- فکر و خیال زیاد
- کینه توزی
فصل غلبه سودا پاییز است و در دوره سن 40 الی 60 سالگی غلبه میکند.
نشانه های اخلاقی
- شخصیتی حکیمانه و سنگین
- زیاد نصیحت میکند
- نظم و انضباط
- تیزبین و عاقبت اندیش
درمان:
- بادنجان هفتهای 2 مرتبه مصرف شود (با روغن زیتون سرخ شود)
- استفراغ عمدی
- رگ زدن (فصد)
- صبح ناشتا یک قاشق چایخوری عسل و 7 عدد سیاهدانه
- مصرف یک قاشق غذاخوری روغن زیتون قبل از غذا
استفاده از داروهای زیر برای رفع سودا :
مزاج سوداوی به شدت در حال زیاد شدن است و افردای که از این مزاج خود در عذاب هستند هر روز بیشتر میشوند و به دنبال راهی هستند که از این مزاج خود رهایی یابند.
افراد سوداوی بیشتر از مشکلاتی همچون بی خوابی و درون گرا شدن و نداشتن آرامش و غم و غصه و افسردگی شکایت میکنند و دوست دارند تا رنگ پوستشان روشنتر و موهایشان پر پشت تر شود.
****راه حل***
داروی سودابری که برای غلبه سودا بسیار شنیده شده از ترکیب افتیمون هلیله بسفایج فلوس گل سرخ سنای مکی به دست می آید که در ادامه روش درست کردن آنرا آموزش میدهیم.
پنج مثقال افتیمون و سه مثقال هلیله سیاه و دو مثال بسفایج و دو مثقال فلوس و دو مثقال گل سرخ و دو مثقال سنای مکی را تهیه کنید
همه موارد یاد شده را بجز افتیمون اسیاب کنید و بعد با عسل مخلوط کرده و به شکل گلوله های یک مثقالی در بیاورید و در هر گلوله که درست کردین ۶ دانه سیاهدانه اضافه کنید و صبح ناشتا استقاده کنید.
این ترکیب در دفع سودا و برطرف شدن یبوست بسیار مناسب است و برای همین به افرادی که از یبوست رنج میبرند بسیار توصیه میشود و میتوانید تا زمان برطرف شدن یبوست هر روز یک گلوله یک مثقالی استفاده کنید.
کلیدواژه ها : مزاج سودا چیست؟ ، غلبه سودا ، تیره شدن پوست